Dynamic 4X Stretch

Verleg je grenzen en je comfortzone

De DX4 Dynamic 4x Stretch hoge zichtbaarheidswerkkleding herdefinieert comfort en stijl en is ontworpen voor iedereen die grenzen durft te verleggen. Met hoogwaardige stretchstoffen, een strak ontwerp en slimme innovaties zorgt elk stuk voor maximale functionaliteit, comfort en stijl.

Zachte, rekbare stoffen voor volledige bewegingsvrijheid.

Een donkerharige arbeider in oranje hoge zichtbaarheidskleding tilt een houten paneel van de grond. Er is een link naar onze DX4-collectie.

 

Ervaar bewegingsvrijheid met onze DX4™-producten met hoge zichtbaarheid. De combinatie van hoogwaardige stretchpanelen en robuust Oxford-materiaal zorgt voor uitzonderlijke bewegingsvrijheid en garandeert een lange levensduur en duurzaamheid. Werk zonder grenzen, beweeg zonder beperkingen.

Onbegrensde mogelijkheden

Diverse modellen uit de DX4 collectie in signaalgeel en signaaloranje, daarnaast een mannelijk model met oranje signaaljack en zwarte werkbroek. Er is een link naar onze DX4-collectie.

 

Ontdek een verscheidenheid aan opties, waaronder all-weather-, casual- en werkkleding. Kies uit twee opvallende, fluorescerende kleuren die een goede en veilige aanvulling vormen op ieder bedrijfsuniform.

Oranje knop die leidt naar de DX4-collectie.