Arbeider met geel signalisatie-T-shirt met korte mouwen, witte helm en oranje-zwarte handschoenen voor een zonverbrande weide. Witte kop: "Zomer, zon, zonnesteek?". Link naar onze selectie hittebeschermende werkkleding en accessoires.

Als de baas je geen pauze geeft van de hitte als het 35 graden is, heb je betrouwbare bescherming tegen de brandende zon nodig. Onze koelvesten en accessoires zijn lichtgewicht, comfortabel en houden je tot wel acht uur lang koel. Daarnaast zijn ze vochtregulerend en bieden ze soms zelfs UV-bescherming.

Bekijk onze populairste modellen!

Voorbeeldafbeelding van het hogezichtbaarheidskoelvest CV02 in oranje met kleurvoorbeelden in geel en oranje en een gekoppelde link naar het artikel.

Beschrijving van de eigenschappen van het CV02 hogezichtbaarheidskoelvest met link naar het artikel. Als u de link volgt, vindt u de beschrijvingen in detail.


Voorbeeldafbeelding van de koelbandana CV04 in zwart met kleurvoorbeelden in zwart en blauw en een gekoppelde link naar het artikel.

Beschrijving van de eigenschappen van de koelbandana CV04 met een link naar het artikel. Als u de link volgt, vindt u de beschrijvingen in detail.


Voorbeeldafbeelding van de verkoelende nekband CV05 in het zwart met blauwe details met een kleurvoorbeeld in het zwart en een gekoppelde link naar het artikel.

Beschrijving van de eigenschappen van de koelnekband CV05 met een link naar het artikel. Als u de link volgt, vindt u de beschrijvingen in detail.


Voorbeeldafbeelding van de koeldop CV11 in zwart met kleurvoorbeelden in zwart, blauw en geel en een gekoppelde link naar het artikel.

Beschrijving van de kenmerken van de CV11-koelhoed met link naar het artikel. Als u de link volgt, vindt u de beschrijvingen in detail.

Klik op de knop en vind onze volledige collectie verkoelende werkkleding:

 

Link naar onze collectie verkoelende kleding en accessoires.