gehoorbescherming

Gehoorbescherming behoort in veel werkomgevingen tot de standaarduitrusting: op bouwplaatsen, bij het zagen of bedienen van luidruchtige machines, in werkplaatsen en in de wegenbouw voorkomt geschikte gehoorbescherming tijdelijke en blijvende schade. Afhankelijk van het soort geluid en de intensiteit en duur van het geluid zijn er verschillende manieren waarop u uw oren en die van uw medewerkers kunt beschermen.

Oorkappen

De oorkappen scoren met goede isolatieprestaties en een hoog draagcomfort: de oorkappen zijn met elkaar verbonden met een verstelbare hoofdband en bedekken idealiter het hele oor. Op deze manier worden zowel de oren als het gehoor beschermd en kan de gehoorbescherming ook voor langere tijd comfortabel gedragen worden. Bij het werken met luidruchtige machines en gereedschappen zijn oorkappen een goede keuze. Bij extreme blootstelling aan geluid kunnen de oorkappen worden aangevuld met oordopjes. Totalprotex heeft een breed scala aan verschillende opties: Opvouwbare oorkappen zijn gemakkelijk te vervoeren en praktisch in het dagelijkse werk, de klassieke modellen zijn ideaal voor dagelijks gebruik dankzij hun lichte gewicht en robuuste materialen en de premium gehoorbescherming zorgt voor extra comfort en uitstekende isolatieprestaties.

 

Clip-on gehoorbescherming

Totalprotex heeft een aantal praktische clip-on modellen in het assortiment. Dankzij het eenvoudige bevestigingssysteem kunnen dit type oorkappen direct op de werkhelm worden bevestigd en op afstand worden geplaatst wanneer ze niet worden gebruikt. Totalprotex heeft een aantal verschillende modellen en de bijpassende helmen.

Oordopjes

Oordopjes zijn handige en praktische bescherming voor het gehoor. Je kunt kiezen uit oordopjes met of zonder bandje, producten voor eenmalig gebruik en herbruikbare opties. Een gehoorbeschermingsdispenser is de moeite waard voor bedrijven die regelmatig oordopjes nodig hebben. Een geschikte oordop zorgt in ieder geval voor een goede isolatie en een uitgebreide gehoorbescherming.