Werknemer met helm in Portwest Winter Hi-Vis werkkleding

De winter komt eraan, en daarmee ook de behoefte aan een warme jas om je droog en warm te houden als je de elementen trotseert. Of je nu op zoek bent naar iets voor een wandeling of iets stijlvols voor dagelijks gebruik, we hebben een aantal geweldige opties voor je. 

Huidige nieuwe stijlen

DX4 Hi-Vis winterjas

PW3 Hi-Vis 5-in-1 jasKX3 Winterparka

Als u op zoek bent naar een jas die bestand is tegen kou en nattigheid, dan zijn er tal van opties. Van onze geïsoleerde gewatteerde jas met isolerend materiaal tot onze wind- en waterdichte jas, deze jassen zijn ontworpen met het oog op prestaties. De hoogwaardige materialen die in al onze jassen worden gebruikt, zorgen ervoor dat ze ook onder moeilijke omstandigheden robuust blijven.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte jas voor jouw behoeften. Met zoveel geweldige opties is er geen excuus om niet voorbereid te zijn op alle weersomstandigheden.

 

Portwest-video over milieubescherming

 

Bij Portwest geloven we dat groen niet alleen een trend is. Wij geloven dat het gaat om het nemen van verantwoordelijkheid voor de wereld om ons heen en ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de vruchten van ons werk. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige producten gemaakt van duurzame materialen.

Ons doel is om producten te maken die comfortabel, duurzaam en betaalbaar zijn - allemaal zonder de impact van ons werk op de planeet te verwaarlozen.

Portwest Logo