Waterdichte Portwest veiligheidsschoenen bij regenachtig weer

De juiste waterdichte veiligheidslaarzen voor werken bij koud, nat regenachtig weer

Het dragen van geschikte waterdichte veiligheidsschoenen zorgt ervoor dat de voet veilig en droog blijft, zelfs op de natste dagen. Onze waterdichte schoenen maken gebruik van een semi-permeabel membraan waardoor transpiratiemoleculen kunnen ontsnappen, terwijl wordt voorkomen dat de grotere watermoleculen de binnenvoering binnendringen. Dit resulteert in een comfortabel, ademend en waterdichte oplossing.

 

Populaire waterdichte modellen

 

 

Portwest Compositelite laarzen voor alle weersomstandigheden

Waar zijn waterdichte veiligheidsschoenen van gemaakt?

De waterdichte veiligheidslaarzen die wij aanbieden in onze online shop zijn gemaakt van zacht leer of neopreen. Deze materialen zijn ademend, waardoor je voeten ook bij koud weer of regen lekker warm blijven. De inlegzolen van onze waterdichte veiligheidsschoenen zijn ook gemaakt van ademend materiaal, zodat ze niet zweten of schuren, zelfs niet tijdens lange werkdagen. De zolen van onze waterdichte schoenen zijn gemaakt van rubber of polyurethaan. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken en kunnen ze zelfs bij extreme hitte of kou niet worden beschadigd.

Steelite Monsal veiligheidslaarzenSteelite All-Wetter Stiefel

Antislipzool (SRC)

De afkorting SRC staat voor "Slip Reduction Coefficient" en verwijst naar een gestandaardiseerde testmethode voor het meten van de wrijvingscoëfficiënt tussen twee oppervlakken onder belasting. Hoe hoger de waarde, hoe meer grip de schoen heeft op natte grond. Dit betekent dat je kunt bewegen bij nat en koud weer een betere controle hebben, wat het risico op arbeidsongevallen vermindert.

Onze online shop biedt u een uitgebreide keuze aan hoogwaardige waterdichte veiligheidsschoenen.

Zie de Volledige Collectie

 

Waterdichte Portwest-handschoenen

Bekijk ons ​​assortiment bijpassende waterdichte handschoenen om meer dan alleen je voeten tegen nat weer te beschermen.

Waterdichte handschoenen

 

Portwest Logo