Afbeelding van twee paar benen: de ene persoon draagt ​​een lange zwarte werkbroek, de ander draagt ​​een zwarte werkbroek, neongele sokken en zwarte werkschoenen. De vloer is lichtgrijs, de muur op de achtergrond is donkerder grijs. Er is een link naar onze gehele collectie korte werkbroeken.

In april en mei is het weer nog behoorlijk wisselvallig. In de ochtend is het fris, maar als de zon schijnt kan het warm worden. Shorts zijn een aantrekkelijke optie voor het dagelijkse werk tijdens deze overgangsperiode van lente naar zomer, omdat ze gecombineerd kunnen worden met zowel warme als luchtige bovenkleding. Hier zijn nog enkele redenen waarom korte broeken een praktische keuze zijn:

  • Ademend materiaal: Korte werkbroeken zijn vaak gemaakt van lichtgewicht en ademend materiaal zoals katoen of polyester, wat zorgt voor een goede luchtcirculatie en het lichaam koel houdt, zelfs bij warm weer.
  • Bewegingsvrijheid: De kortere lengte van de broek zorgt voor een grotere bewegingsvrijheid, wat vooral voordelig is bij fysiek zwaar werk. Of het nu op de bouwplaats, in de tuinbouw of in de logistiek is: met korte broeken kunt u comfortabel en zonder beperkingen werken.
  • Bescherming tegen oververhitting: In de zomer kan oververhitting snel optreden in gesloten ruimtes of tijdens intensieve fysieke activiteiten. Shorts helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur en houden onaangenaam zweten op afstand.
  • Aanpasbaarheid: Korte werkbroeken zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende werkomgevingen en industrieën. Ze zijn gemakkelijk te combineren met andere werkkleding zoals T-shirts, poloshirts, truien, jassen of een fleece en aangepast aan de temperatuur.

Ons assortiment biedt voor iedere toepassing verschillende modellen.

Afbeelding van de PW3 hoge zichtbaarheidsshort PW343 in oranje met reflecterende strepen, zwarte details en een link naar het artikel.Afbeelding van de DX4 Holster Short DX444 in het zwart met gele details en een link naar het artikel.

 


 

Afbeelding van de KX3 Ripstop Shorts KX340 in het zwart met een link naar het artikel.Afbeelding van de Painter Shorts S791 in het wit met een link naar het artikel.

Profiteer in de overgangsperiode van de praktische voordelen van een korte werkbroek en geniet van het dagelijkse werk in luchtige en comfortabele kleding.

 

Oranje knoop die leidt naar onze collectie korte zomerbroeken.