Werknemer met een witte veiligheidshelm, oranje handschoenen, zwarte broek en een goed zichtbare oranje trui met reflecterende strepen. Op de achtergrond zie je een vrijwel volledig bebouwde huizenrij met witgeverfde muren en donkere daken. De lucht is blauw, er trekken wat witte wolken voorbij. Er staat een link naar onze werktruien.

De lente brengt niet alleen warmere temperaturen met zich mee, maar ook wisselvallig weer. Truien zijn in deze tijd de perfecte keuze voor dagelijks werk, omdat ze verschillende voordelen bieden:

  • Veelzijdigheid: Sweatshirts zijn extreem veelzijdig en geschikt voor verschillende werkomgevingen. Of het nu op kantoor, op de bouwplaats of buitenshuis is: een sweatshirt is altijd een goede keuze.
  • Comfort: De zachte stof en de losse pasvorm van sweatshirts zorgen de hele dag voor maximaal comfort. Ze bieden onbeperkte bewegingsvrijheid en bieden tegelijkertijd voldoende warmte voor de koelere lentedagen.
  • Bescherming tegen de kou: Op meer wisselvallige dagen of in de koele ochtenduren van de lente bieden sweatshirts bescherming tegen koude briesjes en oncomfortabele temperaturen. Ze houden het lichaam warm zonder te zwaar of omvangrijk te zijn.
  • Stijlvol design: sweatshirts zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus. Ze zorgen voor een uniforme uitstraling van uw team en kunnen bedrukt of geborduurd worden met uw bedrijfslogo.
  • Gemakkelijk te combineren: sweatshirts kunnen eenvoudig worden gecombineerd met andere werkkleding zoals broeken, jassen en veiligheidsschoenen. Ze passen bij elke outfit.

PW2 Sweatshirt met ronde hals PW273 in zwart met grijze details en een link naar het artikel.Signalisatie rugbyshirt Xenon B308 in oranje met blauwe details en reflecterende strepen. Er wordt een link naar de artikelpagina gegeven.

 

Tweekleurig sweatshirt met capuchon B316 in oranje met blauwe details en reflecterende strepen. Er wordt een link naar de artikelpagina gegeven.Sweatshirt Nikkel KS31 in zwart met een link naar het artikel.

Ontdek de veelzijdigheid en het comfort van sweatshirts in de lente en breng uw dagelijkse werkdag door in stijlvolle en functionele kleding.

 

Oranje knoop met een link naar onze collectie truien en sweatshirts.