Een arbeider met een witte helm, gele gehoorbescherming, een oranje veiligheidsbril en een geel T-shirt met korte mouwen, zwarte details en reflecterende strepen. Links van de afbeelding staan ​​witte letters: Advanced Security - Portwest's UV and Thermal Solutions. Er is een link naar onze artikelen met UV-bescherming.

Als u buitenshuis werkt, kunnen u en uw team worden blootgesteld aan hoge niveaus van UV-straling, die na verloop van tijd huid- en oogbeschadiging kunnen veroorzaken en een reeks gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.
Het ontwerpteam van Portwest heeft kleding ontwikkeld die op betrouwbare wijze schadelijke UV-stralen blokkeert. Modellen met de zonbeschermingsfactor UPF40+ bieden effectieve bescherming tegen schade door de zon, zoals huidkanker. UPF-kleding verhoogt het comfort op het werk en zorgt ervoor dat u gezond de zomer doorkomt.

Banier met op de achtergrond een dor berglandschap. Rechts op de foto staat een vrouw in blauwe werkkleding met korte mouwen en handschoenen. In het rechtergedeelte van de afbeelding staat in blauwe letters “Bescherming tegen UV-straling en hittestress”.

Hitte en fel zonlicht kunnen een schadelijk effect hebben op het welzijn van werknemers. Hoge temperaturen en direct zonlicht kunnen huidbeschadiging, hittestress, vermoeidheid en een slechte concentratie veroorzaken. De juiste kleding voorkomt dergelijke problemen.

 

T-SHIRTS


Afbeelding van het Vivion hoge zichtbaarheid T-shirt T181 in oranje met reflecterende strepen en een link naar het artikel.Afbeelding van het Naples B210 poloshirt in blauw met een link naar het artikel.

 

BROEKEN


Afbeelding van de Portwest Texo contrastshort TX14 in het zwart met een link naar het artikel.Afbeelding van de Army Shorts S790 in blauw met een link naar het artikel.

 

BRILLEN


 

Afbeelding van de Polar Spectacle PS18 bril in het zwart met blauwe details en een link naar het artikel.Afbeelding van de allround veiligheidsbril PW32 in het zwart met een link naar het artikel.

Infobanner met gele hoge zichtbaarheidskleding, het 40+UPF-symbool en de volgende tekst: Kijk uit naar zomermodellen met ons UPF-symbool in onze nieuwe zomerbrochure, die betrouwbare bescherming en comfort bieden voor iedereen die buitenshuis werkt. Er is een link naar onze artikelen met UV-bescherming.

 

Bescherm uzelf en uw team tegen schadelijke UV-straling met Portwest-kleding!

 

Oranje knop die naar de gehele collectie UV-beschermingsartikelen leidt.