DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Bosbouw Combi Kit

Forestry Combi Kit

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Deze professionele hoofdbeschermingskit is compleet met vizier en gehoorbescherming. Het high tech ontwerp zorgt voor goed zicht en een volledige bescherming van het gezicht. Verder wordt de kit compleet geleverd met een versterkte vizierhouder wat zorgt voor een betere stabiliteit van de helm. De bosbouw combi kit zorgt voor een gehoorbescherming van SNR: 29dB.

Materiaal informatie

Stof: ABS Helm, Mesh vizier, ABS/Polystreen oorbescherming

Hoofdbescherming

Het snel groeiende hoofdbescherming assortiment van Portwest heeft tot doel dat onze klanten profiteren van het combineren van de meest actuele stijlen en normeringen voor de bescherming van het hoofd, ongeacht functie of locatie. Een brede selectie van compatibele accessoires is ook beschikbaar. Verder voldoet de Portwest Hoofd beschermingslijn aan de hoogste normeringen, om het hoogste niveau van bescherming te bieden. Ook is de hoofd beschermingslijn comfortabel en licht van gewicht zodat het plezierig draagt, zelfs bij urenlang gebruik. Uw veiligheid is onze missie.

PBM 

Voor de Portwest Hoofd beschermingslijn gelden de nieuwste bijgewerkte normeringen, om het hoogste niveau van bescherming te blijven bieden. Bovendien, garanderen het comfort en het lichtgewicht dat het plezierig draagt, zelfs als u het urenlang gebruikt. Uw veiligheid is onze missie.

Normeringen

EN 397 (-30°C/+50°C, LD) - INDUSTRIËLE HELMEN
Deze Europese norm specificeert fysieke eisen, prestatie eisen, testmethoden en markeervereisten voor industriële veiligheidshelmen. De verplichte vereisten zijn van toepassing op helmen voor algemeen gebruik in de industrie. Aanvullende optionele prestatie-eisen zijn opgenomen om alleen van toepassing te zijn wanneer specifiek geclaimd door de helmfabrikant. Industriële veiligheidshelmen zijn in de eerste plaats bedoeld om de drager te beschermen tegen vallende voorwerpen en daaruit voortvloeiende hersenletsel en schedelbreuk.

EN 1731 F Persoonlijke oogbescherming - Oog- en gezichtsbeschermingsmiddelen van geweven metaaldraad.
Deze Europese norm specificeert materialen, ontwerp, prestatie-eisen, testmethoden en markeervereisten voor oog- en gezichtsbeschermingen met gaas. Deze norm is niet van toepassing op oog- en gezichtsbeschermers voor gebruik tegen vloeistofspatten (inclusief gesmolten metaal), hete vaste risico's, elektrische gevaren, infrarode en ultraviolette straling. Mesh oog- en gezichtbeschermers voor gebruik in sporten zoals ijshockey en schermen zijn uitgesloten.

EN 352-3:2002 Gehoorbeschermers 
Dit deel van de norm specificeert vereisten voor constructie, ontwerp, prestaties, markering en gebruikersinformatie voor gehoorbescherming. In het bijzonder specificeert het de geluidsdemping van de gehoorbeschermers, gemeten in overeenstemming met EN 24869-1. Ergonomische aspecten worden aangepakt door rekening te houden met, binnen de vereisten, de interactie tussen de drager, het apparaat en waar mogelijk de werkomgeving waarin het apparaat waarschijnlijk zal worden gebruikt.


Features:
  • CE gecertificeerd
  • Retail Doos
  • Zijwaartse vervorming
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Oranje
Maat Nee
Pasvorm Normaal
Bosbouw Combi Kit
Excl. BTW: € 39,93 Incl. BTW: € 48,32

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 1731 F
EN 352-3
EN 397 -30°C/+50°C LD

ANSI S3.19 (Ear Muff)
ANSI/ISEA Z87 .1 (visor holder + mesh visor)
ANSI/ISEA Z89.1 TYPE I Class C
ASTM F1959/F1959M-12 F
Deze professionele hoofdbeschermingskit is compleet met vizier en gehoorbescherming. Het high tech ontwerp zorgt voor goed zicht en een volledige bescherming van het gezicht. Verder wordt de kit compleet geleverd met een versterkte vizierhouder wat zorgt voor een betere stabiliteit van de helm. De bosbouw combi kit zorgt voor een gehoorbescherming van SNR: 29dB.
OF

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.