DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

BizTex Microporeuze mouwbeschermer met gebreid manchet type 6PB (per 200 stuks) ST47

BizTex Microporous Sleeve with knitted cuff Type 6PB

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De BizTex Microporeuze mouwbeschermer met gebreide manchet heeft een ademende functie, zorgt voor comfort en heeft een gebreide manchet. Het elastiek aan het ene uiteinden en de manchet aan het andere uiteinde zorgen ervoor dat er geen vloeistoffen of luchtdeeltjes door de barrière heenkomen. Deze stof voldoet aan eisen van de EN14126-Biologische Bescherming en de EN1149-1 Anti-Statische Bescherming. Verder is deze mouwbeschermer gemaakt van een BizTex Micro doek en weegt 60 gram.

Matriaal informatie

Stof: Biztex™ Micro, 60 gram.

Biztex™ Micro

Portwests BizTex® Micro doek, 60gram, is een polypropyleen substraat waarop een gelamineerde microporeuze polyethyleen laag op is aangebracht (PP.PE). De buitenlaag voorkomt dat vloeibare moleculen naar binnen dringen maar zorgt er ook voor dat damp moleculen vanuit binnen naar buiten kunnen.

BizTex™

Alle beschermende kleding vallen onder de PBM (Persoonlijke Beschermings Middelen) CE richtlijn 89/686/EEC. Portwest heeft een uitgebreide lijn kleding die voldoet aan de categorie 3 van deze richtlijn.

Kenmerken

EN 13034 Type 6

 EN 13034 Type 6 PB

Normeringen

EN 13034: 2005 + A1:2009 TYPE 6. VERMINDERD SPRAY PAK EN GEDEELTELIJK LICHAAM BESCHERMENDE ITEMS (PB6)
Dit specificeert de minimum vereisten voor chemisch beschermende kleding die beperkte beschermende prestaties leveren tegen vloeibare chemicaliën (Type 6 en Type PB 6 uitrusting). Vloeibare chemische sprays en spatten die niet gericht zijn of op het pak zijn blijven zitten.
Deze chemische beschermende kleding is bestemd voor het gebruik in geval van een mogelijke blootstelling aan een lichte spray, vloeibare aerosolen of lage druk, lage volume spatten, waarmee een volledige vloeistofdoorlatende barrière (op molecuulniveau) niet nodig is.

ST47

Features:
  • CE gecertificeerd
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Wit
Maat Nee
Pasvorm Normaal
BizTex Microporeuze mouwbeschermer met gebreid manchet type 6PB (per 200 stuks) ST47
Excl. BTW: € 99,95 Incl. BTW: € 120,94

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 1149 -5
EN 13034 Type PB [6]
De BizTex Microporeuze mouwbeschermer met gebreide manchet heeft een ademende functie, zorgt voor comfort en heeft een gebreide manchet. Het elastiek aan het ene uiteinden en de manchet aan het andere uiteinde zorgen ervoor dat er geen vloeistoffen of luchtdeeltjes door de barrière heenkomen. Deze stof voldoet aan eisen van de EN14126-Biologische Bescherming en de EN1149-1 Anti-Statische Bescherming. Verder is deze mouwbeschermer gemaakt van een BizTex Micro doek en weegt 60 gram. ST47
OF

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.