DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Reflecterende Regenoverall Multi Bizflame

OrNa

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Deze Reflecterende Regenoverall Multi Bizflame biedt vlamvertragende, chemische en antistatische bescherming. Het doek is waterdicht en heeft een ademende werking. Deze overall is speciaal ontworpen voor de olie- en gasindustrie. Het is voorzien van een borstzak met een touch & grip sluiting voor maximale bescherming tegen de elementen. De overall is daarnaast volledig gevoerd, heeft een opvouwbare capuchon, ruimte voor bedrukkingen, twee grote dijbeenzakken en een verdekte telefoonzak. Ritsen aan de onderzijde van de pijp maken het makkelijk om de overall aan- en uit te trekken. De reflecterende schouderbanden zorgen voor maximale zichtbaarheid en bescherming.

Materiaal informatie

Stof: Bizflame Rain, 250gram.

Bizflame regen

Het Bizflame Regen Hi-Vis doek is gemaakt van 98% polyester en 2% anti-statische koolstofvezel met een totaalgewicht van 250 gram. Deze ademende stof biedt maximale bescherming volgens de volgende normeringen: EN ISO 20471, EN13034, EN ISO 14116 en EN1149. Verder beschikt deze overall over een 100% katoen vlam vertragende voering 170gram en een 100% polyester vlamvertragende voering 100gram.

Bizflame is een gepatenteerde brandvertragende afwerking die, wanneer toegepast op de stof,een uitstekende vlam vertragend doek geeft. De ingeweven koolstofvezels maken de kleding daarnaast anti-statisch.

Normeringen

CE GECERTIFICEERD - CONFORMITÉ EUROPÉENNE
Voldoet aan de EU regelgeving.

FR
Geeft aan dat het kledingstuk is voorzien van vlamvertragende reflecterende striping.

EN ISO 14116: 2008 BESCHERMENDE KLEDING TEGEN HITTE EN VLAMMEN - BEPERKTE VLAMVERSPREIDINGSMATERIALEN EN MATERIAAL SAMENSTELLINGEN
Deze normering specificeert de prestatie eisen voor de beperkte vlammenverspreiding van materialen, materiaal samenvoegingen en beschermende kleding om de mogelijkheid van brandende kleding tegen te gaan waarmee het op zichzelf een gevaar zou zijn. Extra eisen voor kleding worden ook gespecificeerd.
Beschermende kleding die voldoet aan deze normering is bedoeld om werknemers te beschermen tegen af en toe en kortstondig contact met kleine ontsteken van vlammen in omstandigheden waarin er geen significant vlam gevaar is zonder de aanwezigheid van een ander type van warmte.
EN ISO 14116 heeft drie verschillende categorieën voor vlamverspreiding: dit product beschikt over de categorie index 3: Geen vlamspreiding, geen brandend puin, geen nagloei spreiding, geen gatvorming en de nabrandtijd mag niet langer duren dan 2 seconden.

EN 1149-5: 2008 - BESCHERMENDE KLEDING - ELEKTROSTATISCHE EIGENSCHAPPEN
Deze Europese Normering is onderdeel van een serie normeringen die een materiaal- en ontwerpvereisten voor elektrostatisch geleidende beschermende kleding specificeren en wordt gebruikt als onderdeel van een volledig geaard systeem om brandgevaarlijke ontladingen te voorkomen. De vereisten zijn mogelijk niet voldoende in zuurstof verrijkte brandgevaarlijke atmosferen. Deze Europese Normering is niet van toepassing op de bescherming tegen netspanning.

EN 13034: 2005 - BESCHERMENDE KLEDING TEGEN VLOEIBARE CHEMICALIËN
Prestatievereisten voor kleding die beperkte bescherming biedt tegen vloeibare chemicaliën. Deze normering specificeert de minimum vereisten voor beperkt gebruik en herbruikbaar gebruik van kleding die beschermd tegen chemicaliën.Deze kleding is bedoeld om te gebruiken bij een mogelijke blootstelling aan lichte nevels, vloeibare spuitbussen op lage druk, lage volume spatten tegen welk een complete vloeibare doordringbare laag (op moleculair niveau) niet noodzakelijk is.
Type 6 pakken zijn getest met behulp van een nevel of fijne nevel van water. Het water wordt gedoseerd met een mild schoonmaakmiddel om een bepaalde oppervlaktespanning en een kleurstof aan de beoordeling van de lekkage te helpen produceren. De proefpersoon draagt een absorberend pak onder de te testen kledingstuk hetgeen lekkage absorbeert en kleurt door de kleurstof. Succes of falen wordt bepaald door de totale oppervlakte van vlekken van drie pakken en deze te vergelijken met het voorschrift. Lekken komt voor bij sluitingen en interface-gebieden, maar de vloeistof kan ook door het materiaal zelf sijpelen.

EN ISO 20471 - INTERNATIONALE NORMERING HOGE ZICHTBAARHEIDSKLEDING
Hoge zichtbaarheidskleding geeft een visueel signaal af van de dragers aanwezigheid. De hoge zichtbaarheidskleding is bedoeld om de drager te laten opvallen onder alle lichtomstandigheden door gebruikers van voertuigen en andere mechanische apparaten voor zowel overdag als ‘s nachts.
Dit product heeft met haar klasse 3 bescherming: het hoogste niveau van bescherming – vereist voor personen die op of bij snelwegen of op vliegvelden werken. Moet een minimum van 0.80m2 achtergrond materiaal hebben en 0.20m2 van retro-reflecterend materiaal (4 meter van 5cm brede reflecterende tape).

GO/RT3279 ISSUE 8/RIS-3279-TOM  - ZICHTBAARHEIDSSTANDAARD VOOR SPOORWEGMEDEWERKERS IN HET VERENIGD KONINKRIJK
Dit is een standaard van de spoorweggroep die de minimale specificatie voor hoge zichtbaarheid bevat voor waarschuwings kleding in het verenigd koninkrijk.

EN 343 - BESCHERMENDE KLEDING - BESCHERMING TEGEN REGEN
EN 343 is de Europese Normering die toepasbaar is op kledingstukken die worden gedragen in ongunstige weersomstandigheden. Het specificeert de kenmerken van beschermende kleding tegen invloeden van slecht weer, wind en kou boven -5°C. De normering geeft twee prestatie parameters aan: X = Waterresistentie (3 niveaus), Y = Ademende Eigenschappen (3 niveaus). Deze kleding beschikt over een 3:1 klassering.

 


Features:
 • Ademend kledingstuk
 • CE gecertificeerd
 • Getapete naden.
 • Getapete waterdichte naden
 • Nieuw model
 • Radiolussen
 • Telefoonzak
 • Tweeweg rits
 • Versterkte Naden
 • Vlamvertragende reflecterende striping
 • Wegvouwbare capuchon
Reflecterende Regenoverall Multi Bizflame
Excl. BTW: € 159,52 Incl. BTW: € 193,02

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 1149 -5
EN 13034 Type 6
EN 343:2019 Class 3:1 X
EN ISO 14116 Index 3
EN ISO 20471 Class 3

RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
Deze Reflecterende Regenoverall Multi Bizflame biedt vlamvertragende, chemische en antistatische bescherming. Het doek is waterdicht en heeft een ademende werking. Deze overall is speciaal ontworpen voor de olie- en gasindustrie. Het is voorzien van een borstzak met een touch & grip sluiting voor maximale bescherming tegen de elementen. De overall is daarnaast volledig gevoerd, heeft een opvouwbare capuchon, ruimte voor bedrukkingen, twee grote dijbeenzakken en een verdekte telefoonzak. Ritsen aan de onderzijde van de pijp maken het makkelijk om de overall aan- en uit te trekken. De reflecterende schouderbanden zorgen voor maximale zichtbaarheid en bescherming.

Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 159,52 Incl. BTW: € 193,02

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.