DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

3000 Over-Jas FB30

Navy

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Bij de constructie van de 3000 Over-jas is er gebruik gemaakt van een Nomex® / Lenzing® Viscose buitenlaag doek. Kenmerken van de jas zijn een snel te openen rits, zakken aan de voorzijde met een drukknoop om handschoenen aan vast te maken en gebreide manchetten met duimopening om de mouw op zijn plek te houden.

Materiaal informatie

Stof: Nomex/Lenzing FR Viscose, 260gram.

Voering: Vocht barriere: FR non woven met een ePTFE membraan, 90gram. Thermische laag: FR non woven Aramide Viscose, 115gram. Binnen thermische laag: FR woven Meta-aramide Modacryl, 155gram.

Nomex

De Nomex buitenlaag is gemaakt van 60% Nomex en 40% Lening FR Viscose 260gram. De ademende en waterdichte vochtbarriere is een 50% vlamvertragend gebreid polyester, 50% PU membraan, 85gram. De vlamvertragende thermische voering is een FR non woven Aramide vilt van 50% Aramide en 50% Viscose, 260gram.

Kledingkenmerken

De Nomex / Lenzing FR Viscose buitenlaag is een inherent vlamvertragend doek dat bestand is tegen hitte, een hoge wrijfweerstand heeft, sterk kleurbehoud bezit en de binnenzijde beschermt. Het ademende PU membraan biedt bescherming tegen binnenddringen van water van buitenaf en biedt het lichaam de kans warmte af te voeren. De nonwoven thermische laag creëert luchtzakken voor verbeterde thermische bescherming en de binnenlaag beschermt tegen hitte van naderende vlammen.

Solar 3000

Vlamvertragend 

Dit toonaangevende gamma biedt een multistandaard bescherming voor gevaarlijke omgevingen. Deze state of the art producten zijn het resultaat van jarenlange ervaring gecombineerd met geavanceerde technologieën en marktonderzoek. Inzet voor de gezondheid, de veiligheid en het comfort van de drager kan worden gezien in het brede scala van producten geschikt voor alle weersomstandigheden.

Normeringen

EN 469: level 2 Beschermende kleding voor brandbestrijders
Deze Europese normering specificeert de minimale niveaus van prestatievereisten voor beschermende kleding bij brandbestrijdings operaties en aanverwante activiteiten. De pakken zullen bescherming bieden aan brandweermannen voor de romp, nek, polsen, enkels en benen tijdens brandbestrijdings activiteiten. Een royale overlap die geschikt is om alle begingen van het lichaam tussen de jas en de broek toe te staan. Pakken met deze certificering worden dan ook door professionele brandbestrijders gebruikt.
- Alle niveau 2 brandweerpakken worden als volgt gemerkt:
  - Xf2 niveau 2 - prestatie hitte test: vlammen
  - Xr2 niveau 2 - prestatie hitte test: straling
  - Y2  niveau 2 - waterdichtheid
  - Z2  niveau 2 - ademend vermogen

CE CAT III
De jas is als een CE categorie 3 item voor complexe ontwerpen gekeurd.

EU
Dit product is geproduceerd in de Europese Unie

FR, IW
Het kledingstuk is voorzien van dubbel gestikte industriëel wasbare vlamvertragende reflecterende striping

FB30

Features:
  • Anti kreuk strip in de zoom
  • CE gecertificeerd
  • Deel van een set
  • Flap voor keel
  • Met klittenband verstelbare manchetten
  • Radiozak
  • Snelsluitende rits
  • Vlamvertragende Industrieel wasbare striping
  • Windvanger in de mouw
3000 Over-Jas FB30
Excl. BTW: € 676,50 Incl. BTW: € 818,57

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 469 Level 2
Bij de constructie van de 3000 Over-jas is er gebruik gemaakt van een Nomex® / Lenzing® Viscose buitenlaag doek. Kenmerken van de jas zijn een snel te openen rits, zakken aan de voorzijde met een drukknoop om handschoenen aan vast te maken en gebreide manchetten met duimopening om de mouw op zijn plek te houden. FB30
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 676,50 Incl. BTW: € 818,57

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.