DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Thermische Soft Grip Handschoen A143

OrBk

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Deze Thermische Soft Grip Handschoen is fantastisch bij koude omstandigheden. Dit model is gedipt met schuim latex en daardoor extreem ademend. Verder voelt deze handschoen zacht aan en geeft het een uitstekende grip bij zowel droge als natte omstandigheden.

Materiaal informatie

Stof: Acryl, Schuim Latex

Thermisch Beschermende Handschoenen

Koude werkomgevingen vormen een serieus risico op letsels. Bij koude thermische omstandigheden is de motoriek van de handen sterk verminderd, dit leidt tot een verhoogd risico op ongevallen en letsel. Een samenstelling van speciaal ontworpen thermisch beschermende handschoenen zijn te vinden in de Therm lijn van Portwest zodat u de strijd aan kan gaan met deze risicovolle omgevingen. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN 511

 EN 511 x.1.x

EN388 2016

 EN 388 2003 (1.1.3.2)

 

Normeringen

EN 420: 2003 + A1 2009 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (1.1.3.2)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

EN 511:2006 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN KOUDE (X.1.X.)
De Europese normering specificeert de eisen en beproevingsmethoden voor handschoenen die beschermen bieden tegen geleidende kou tot -50 graden Celsius. Deze koude kan worden gekoppeld aan de klimaatomstandigheden of een industriële activiteit.

A143

Features:
  • CE gecertificeerd
  • Nieuw model
Thermische Soft Grip Handschoen A143
Excl. BTW: € 2,31 Incl. BTW: € 2,80

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 388: 2016 + A1: 2018 (2142X)
EN 511: 2006 (X1X)
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 5
Deze Thermische Soft Grip Handschoen is fantastisch bij koude omstandigheden. Dit model is gedipt met schuim latex en daardoor extreem ademend. Verder voelt deze handschoen zacht aan en geeft het een uitstekende grip bij zowel droge als natte omstandigheden. A143
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 2,31 Incl. BTW: € 2,80

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.