DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Berlin Executive Vest S476

Orange

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Het executive vest heeft een revolutionair ontwerp en combineert het lichte gewicht van een vest met praktische zakken. Het vest is dan ook geschikt voor die situaties wanneer een jack misschien te warm is. Een duidelijke ID houder voor veiligheidspassen en kaarten maakt dit unieke kledingstuk af. Veel bedrijven gebruiken tegenwoordig combinaties van goed zichtbaar oranje en geel waardoor dit een populair product is.

Materiaal informatie

Stof: 100% polyester, ketting gebreid, 125gram.

Vest-Port

De uitgebreide Vest-Port lijn voldoet aan de uitgebreide vraag van een basismodel tot de revolutionaire 'Executive' modellen. Deze zijn nu ook beschikbaar in zowel een zomer- als een winteruitvoering.

Hoge zichtbaarheid

Onze uitgebreide hogezichtbaarheids kledinglijn voldoet aan de strengste vereisten in zowel het ontwerp als de samenstelling, hierdoor voldoet deze aan de laatste EN20471 & ANSI normeringen. Onze hoge zichtbaarheidskledinglijn is perfect voor degenen die geen concessie willen doen in bescherming, comfort of prestaties.

Normeringen

CE GECERTIFICEERD - CONFORMITÉ EUROPÉENNE
Voldoet aan de EU regelgeving.

EN ISO 20471 - INTERNATIONALE NORMERING HOGE ZICHTBAARHEIDSKLEDING
Hoge zichtbaarheidskleding geeft een visueel signaal af van de dragers aanwezigheid. De hoge zichtbaarheidskleding is bedoeld om de drager te laten opvallen onder alle lichtomstandigheden door gebruikers van voertuigen en andere mechanische apparaten voor zowel overdag als ‘s nachts.
Dit product heeft met haar klasse 2 bescherming: het middelste niveau van bescherming – vereist voor personen die werken op of nabij A en B klasse wegen, ook voor bezorgers. Moet een minimum van 0.50m2 van achtergrondmateriaal en 0.13m2 van retro-reflecterend materiaal (2.60 meter van 5cm breed reflectieve tape).

GO/RT 3279 ISSUE 8 (alleen oranje versie)
Spoorweg Hoge Zichtbaarheid Normering voor Hi-Vis Oranje kleding in het Verenigd Koninkrijk.

ANSI/ISEA 107 AMERIKAANSE HOGE ZICHTBAARHEIDS STANDAARD VOOR VEILIGHEIDSKLEDING EN ACCESSOIRES: KLASSE 2:2 

S476

Features:
  • 7 Zakken
  • 7XL
  • CE gecertificeerd
  • Radiolus
  • Retailverpakking
  • Telefoonzak
Berlin Executive Vest S476
Excl. BTW: € 9,10 Incl. BTW: € 11,02

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN ISO 20471 Class 2
ANSI/ISEA 107 TYPE R CLASS 2
RIS 3279 TOM Issue 2 (Orange Only)
Het executive vest heeft een revolutionair ontwerp en combineert het lichte gewicht van een vest met praktische zakken. Het vest is dan ook geschikt voor die situaties wanneer een jack misschien te warm is. Een duidelijke ID houder voor veiligheidspassen en kaarten maakt dit unieke kledingstuk af. Veel bedrijven gebruiken tegenwoordig combinaties van goed zichtbaar oranje en geel waardoor dit een populair product is. S476
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 9,10 Incl. BTW: € 11,02

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.