DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Modaflame GO/RT Marine/Oranje Overall MV29

Orange/Navy

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Deze overall is perfect voor het gebruik in multi-risk omgevingen. Het beschermt maximaal tegen uiteenlopende risico's en is volledig gecertificeerd volgens de Engelse GO/RT en Europese EN ISO 20471 normering. Het tweekleuren ontwerp is stijlvol en ideaal voor het minimaliseren van vuil en vlekken.

Materiaal informatie

Stof: Modaflame HVO Weefsel, 300gram.

Vlamvertragend

Dit toonaangevende gamma biedt multi-standaard bescherming voor gevaarlijke omgevingen. Deze state of the art producten zijn het resultaat van jarenlange ervaring gecombineerd met geavanceerde technologie en marktonderzoek. Inzet voor de gezondheid, de veiligheid en het comfort van de drager kan worden gezien in het brede scala van producten geschikt voor alle weersomstandigheden.

Normeringen

EN ISO 11611: 2007 - BESCHERMENDE KLEDING VOOR GEBRUIK BIJ LASSEN EN AANVERWANTE PROCESSEN
Deze internationale normering specificeert minimale fundamentele veiligheidseisen en beproevingsmethoden voor beschermende kleding voor gebruik bij lassen en aanverwante processen (met uitzondering van de bescherming van de hand).
Deze overall beschikt overr bescherming klasse 1 A1+A2: de bescherming tegen minder gevaarlijke lastechnieken en situaties, waaronder de lagere niveaus van spatten en stralingswarmte.

EN ISO 11612: 2008 - BESCHERMENDE KLEDING TEGEN HITTE EN VLAMMEN
Beschermende kleding met beperkte vlammenverspreidingskenmerken en waarmee de gebruiker kan worden blootgesteld aan stralings,- convectieve of contacthitte of gesmolten metalen spatten.
Deze test maakt gebruik van standaard methoden en voorwaarden om de prestaties van weefsel/kleding in geval van contact met warmte of vlammen te voorspellen. Kleding functies zoals naden, sluitingen en logos moeten net zo worden getest als het materiaal.
De Vlamvertragende Reflectie Multi Overall Araflame heeft de volgende niveaus: Dimensionaal verandering beperkte vlamverspreiding A1+A2, Convectieve hitte B1, Radiant Heat C1 en Contactwarmte F1

EN 1149-5: 2008 - BESCHERMENDE KLEDING - ELEKTROSTATISCHE EIGENSCHAPPEN
Deze Europese Normering is onderdeel van een serie normeringen die een materiaal- en ontwerpvereisten voor elektrostatisch geleidende beschermende kleding specificeren en wordt gebruikt als onderdeel van een volledig geaard systeem om brandgevaarlijke ontladingen te voorkomen. De vereisten zijn mogelijk niet voldoende in zuurstof verrijkte brandgevaarlijke atmosferen. Deze Europese Normering is niet van toepassing op de bescherming tegen netspanning.

IEC 61482-2: 2009 BESCHERMENDE KLEDING TEGEN DE THERMISCHE GEVAREN VAN EEN ELEKTRISCHE BOOG
Deze normering specificeert eisen en beproevingsmethoden die van toepassing zijn op materialen en kleding voor beschermende kleding tegen de thermische effecten van een elektrische boog gebeurtenis.
Een elektrische boog is een continue elektrische ontlading van hoge stroom tussen de geleiders het genereren van zeer helder licht en intensieve warmte.
Twee internationale testmethoden zijn ontwikkeld om informatie over de weerstand van kleding aan de thermische effecten van de lichtbogen verschaffen. Elke methode geeft verschillende informatie. Om te voldoen aan de standaard moet minimaal een van de beide testen worden uitgevoerd:

 • Box testmethode EN 61482-1-2: De stof / het kledingstuk blootgesteld aan een elektrische boog wordt opgesloten in een bepaald vak met een specifieke elektrode-inrichting gedurende 0,5 seconde. Klasse 1 wordt een stroom van 4kA boog, klasse 2 is een stroom van 7 kA boog. Voorwaarden voor klasse 1 & 2-test is om typische blootstelling voorwaarden te stimuleren voor een kortsluitstroom van 4kA en 7kA.
 • Open Arc methode EN 61482-1-1: Deze testmethode is bedoeld om de ATPV (Arc Thermische Prestaties Value) of EBT (Energie Breakopen Threshold) te bepalen van een stof. De ATPV is de hoeveelheid energie die nodig is om veroorzaken 2 graden branden door het materiaal voorafgaand aan break open (50% waarschijnlijkheid). De EBT is de hoeveelheid energie die het materiaal openbreekt (50% waarschijnlijkheid). Dit is gewoonlijk de bovenste thermische limiet van het materiaal waar de vezels worden beschadigd en het materiaal mechanische sterkte verliest. Zowel ATPV en EBT worden uitgedrukt in calorieën per cm².

EN ISO 20471 - INTERNATIONALE NORMERING HOGE ZICHTBAARHEIDSKLEDING
Hoge zichtbaarheidskleding geeft een visueel signaal af van de dragers aanwezigheid. De hoge zichtbaarheidskleding is bedoeld om de drager te laten opvallen onder alle lichtomstandigheden door gebruikers van voertuigen en andere mechanische apparaten voor zowel overdag als ‘s nachts.
Dit product heeft met haar klasse 3 bescherming: het hoogste niveau van bescherming – vereist voor personen die op of bij snelwegen of op vliegvelden werken. Moet een minimum van 0.80m2 achtergrond materiaal hebben en 0.20m2 van retro-reflecterend materiaal (4 meter van 5cm brede reflecterende tape).

EN 13034: 2005 - BESCHERMENDE KLEDING TEGEN VLOEIBARE CHEMICALIËN
Prestatievereisten voor kleding die beperkte bescherming biedt tegen vloeibare chemicaliën (Type 6 uitrusting).
Deze normering specificeert de minimum vereisten voor beperkt gebruik en herbruikbaheid beperkt voor kleding die beschermd tegen chemicaliën.
Deze kleding is bedoeld om te gebruiken bij een mogelijke blootstelling aan lichte nevels, vloeibare spuitbussen op lage druk, lage volume spatten tegen welk een complete vloeibare doordringbare laag (op moleculair niveau) niet noodzakelijk is.

GO/RT3279 ISSUE 8/RIS-3279-TOM  - ZICHTBAARHEIDSSTANDAARD VOOR SPOORWEGMEDEWERKERS IN HET VERENIGD KONINKRIJK
Spoorweg Hoge Zichtbaarheid Normering voor Hi-Vis Oranje kleding in het Verenigd Koninkrijk.

MV29

Features:
 • 8 zakken
 • Antistatisch
 • CE gecertificeerd
 • Chemicaliën
 • De inherent vlamvertragend kwaliteiten zullen niet afnemen
 • Duimstokzak
 • Elastische taille
 • Gecertificeerd tegen gesmolten metaalspatten
 • Gereigstreerd Europees Ontwerp
 • Met klittenband verstelbare manchetten
 • Radiolussen
 • Rugplooi
 • Stralings- convectie- en contacthitte
 • Texpel vuilafstotende finish
 • Twee niveau\'s kniezakken
 • UPF 50+
 • Verdekte twee-weg messing rits
 • Vlamvertragende Industrieel wasbare striping
Modaflame GO/RT Marine/Oranje Overall MV29
Excl. BTW: € 179,03 Incl. BTW: € 216,62

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 1149 -5
EN 13034 Type 6
EN ISO 11611 Class 1 A1+A2
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 F1
EN ISO 20471 Class 3

ASTM F1959/F1959M-14e1 ATPV 8.1 CAL/CM2 (HAF 73%)
IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1
RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
Deze overall is perfect voor het gebruik in multi-risk omgevingen. Het beschermt maximaal tegen uiteenlopende risico's en is volledig gecertificeerd volgens de Engelse GO/RT en Europese EN ISO 20471 normering. Het tweekleuren ontwerp is stijlvol en ideaal voor het minimaliseren van vuil en vlekken. MV29
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 179,03 Incl. BTW: € 216,62

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.