DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Bosbrand Overall

Navy

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Deze Bosbrand Overall is perfect voor de vereisten van bosbranden. De Overall is gemaakt van zeer innovatieve, vlamvertragende materialen met speciale kenmerken om de drager te beschermen tegen de gevaren van buitenbranden. De overall maakt gebruik van het Bizflame plus doek en weegt 280gram.

Materiaal informatie

Dit lichtgewicht doek is zacht, confortabel en vochtwerend. Hierdoor neemt het risico van hittestress af in hete omgevingen en beschermt deze overall tegen de risico's van bosbranden.

De reflecterende tape op de schouders zorgt voor een beter zichtbaarheid van boven. De hoge kgraag biedt volledige bescherming van de nek en is ontworpen om te passen op alle helmen. De portofoonzak is ontworpen om aan alle maten te voldoen. De gebreide manchetten / Tab en klittenbandsluiting zorgen ervoor dat wordt voorkomen dat vuil in de mouwen komt bij het werken boven het hoofd.

Normeringen

CE GECERTIFICEERD - CONFORMITÉ EUROPÉENNE
Voldoet aan de EU regelgeving.

FR
Geeft aan dat het kledingstuk voorzien is van vlamvertragende striping.

UPF 50+ ULTRAVIOLET PROTECTION FACTOR
Lichtwaarde UPF staat in dit geval dan ook voor de mate waarin de kleding bescherming biedt tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling in het zonlicht. Een waarde van 50+ is de hoogst mogelijke waarde.

EN ISO 11612: 2008 - BESCHERMENDE KLEDING TEGEN HITTE EN VLAMMEN
Beschermende kleding met beperkte vlammenverspreidingskenmerken en waarmee de gebruiker kan worden blootgesteld aan stralings,- convectieve of contacthitte of gesmolten metalen spatten.
Deze test maakt gebruik van standaard methoden en voorwaarden om de prestaties van weefsel/kleding in geval van contact met warmte of vlammen te voorspellen. Kleding functies zoals naden, sluitingen en logos moeten net zo worden getest als het materiaal.
De Vlamvertragende Reflectie Multi Overall Araflame heeft de volgende niveaus: Dimensionaal verandering beperkte vlamverspreiding A1+A2, Convectieve hitte B1 en Radiant Heat C1.

EN 1149-5: 2008 - BESCHERMENDE KLEDING - ELEKTROSTATISCHE EIGENSCHAPPEN
Deze Europese Normering is onderdeel van een serie normeringen die een materiaal- en ontwerpvereisten voor elektrostatisch geleidende beschermende kleding specificeren en wordt gebruikt als onderdeel van een volledig geaard systeem om brandgevaarlijke ontladingen te voorkomen. De vereisten zijn mogelijk niet voldoende in zuurstof verrijkte brandgevaarlijke atmosferen. Deze Europese Normering is niet van toepassing op de bescherming tegen netspanning.

EN 15614: 2007 - BESCHERMENDE KLEDING - BOSBRAND 
Deze Europese Normering specificeert de testmethoden en minimale prestatievereisten voor beschermende kleding ontworpen om het lichaam van de drager te beschermen behalve het hoofd, de handen en de voeten om gedragen te worden bij brandbestrijding in de natuur en aanverwante activiteiten. Deze kleding is niet bedoeld om bescherming te bieden bij insluiting door vuur. Deze Europese Normering dekt het algeme ontwerp van de kleding, de minimale prestatievereisten voor de gebuikte materialen en testmehoden om de juiste niveaus te bepalen. 
Deze Europese Normering is niet van toepassing op kleding voor structurele brandbestrijding (EN469 en ISO 11613) of waar er een hoog nieau van stralingswarmte verwacht wordt (EN1486). Deze Europese normering is ook niet van toepassing voor kleding die bescherming biedt tegen chemische, biologische, electrische- of stralingsgevaren.


Features:
  • CE gecertificeerd
  • Dubbellaags kniebescherming
  • Gebreide manchet
  • Pennenzak
  • Radiolus
  • Telefoonzak
  • Tweeweg rits
  • UPF 50+
  • Vlamvertragende reflecterende striping
Bosbrand Overall
Excl. BTW: € 126,41 Incl. BTW: € 152,96

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normering:
EN 1149 -5
EN 15614
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1
Deze Bosbrand Overall is perfect voor de vereisten van bosbranden. De Overall is gemaakt van zeer innovatieve, vlamvertragende materialen met speciale kenmerken om de drager te beschermen tegen de gevaren van buitenbranden.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.