Vlamvertragende Antistatische Winteroverall

Orange

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Deze Vlamvertragend Antistatische Winteroverall is perfect voor de vereisten van de offshore-industrie en maakt gebruik van het Bizflame Plus doek. Het beschikt over een laag van extra isolatie en FR katoenvoering voor extra warmte. De jas beschikt daarnaast over reflecterende tape en is dubbel gestikt voor verbeterde zichtbaarheid. De stof voldoet aan alle EN-standaarden, waaronder de standaard voor lassen. De kenmerken van deze overall zijn onder andere drievoudig gestikte naden, reflecterende tape op de schouders, armen en benen, verdekte messing rits en twee borstzakken met verdekte messing ritsen. De overall beschikt ook over gepatenteerde kniestukzakken ontworpen met een innovatief verstelsysteem. Als extra voordelen: een afneembare capuchon met messing rits.

Materiaal informatie

Stof: BizFlame ™ Plus 350gram
Voering: 100% katoen vlam vertragende voering, 170gram
Vulling: 100% polyester vlamvertragende voering, 200gram

BizFlame ™ Plus

BizFlame ™ Plus is ontwikkeld en ontworpen met gebruik van een zeer innovatief vlamvertragend doek waaraan antistatische eigenschappen zijn toegevoegd. Het doek is gemaakt van 99% katoen, ingeweven met 1% koolstofvezel. De tuinbroek heeft in totaal een gewicht van 720 gram. De uitstekende scheur- en trekweerstanden zorgen voor een uitstekende duurzaamheid. Ook beschikt de overall over een premium kwaliteit katoenenvezel wat zorgt voor een ongeëvenaarde comfort. De tuinbroek is daarnaast antistatisch door de toegevoegde koolstofvezel.

Bizflame is een gepatenteerde brandvertragende afwerking die een uitstekende vlam vertragend werking geeft. De ingeweven koolstofvezels maken de kleding daarnaast antistatisch

Normeringen

CE GECERTIFICEERD - CONFORMITÉ EUROPÉENNE
Voldoet aan de EU regelgeving.

FR
Geeft aan dat het kledingstuk is voorzien van vlamvertragende reflecterende striping.

UPF 50+ ULTRAVIOLET PROTECTION FACTOR
Lichtwaarde UPF staat in dit geval dan ook voor de mate waarin de kleding bescherming biedt tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling in het zonlicht. Een waarde van 50+ is de hoogst mogelijke waarde.

EN ISO 11611: 2007 - BESCHERMENDE KLEDING VOOR GEBRUIK BIJ LASSEN EN AANVERWANTE PROCESSEN
Deze internationale normering specificeert minimale fundamentele veiligheidseisen en beproevingsmethoden voor beschermende kleding voor gebruik bij lassen en aanverwante processen (met uitzondering van de bescherming van de hand).
Deze overall beschikt over bescherming klasse 2 A1+A2: de bescherming tegen gevaarlijke lastechnieken en situaties, waardoor hogere niveaus van spatten en stralingswarmte vereist zijn.

EN ISO 11612: 2008 - BESCHERMENDE KLEDING TEGEN HITTE EN VLAMMEN
Beschermende kleding met beperkte vlammenverspreidingskenmerken en waarmee de gebruiker kan worden blootgesteld aan stralings,- convectieve of contacthitte of gesmolten metalen spatten.
Deze test maakt gebruik van standaard methoden en voorwaarden om de prestaties van weefsel/kleding in geval van contact met warmte of vlammen te voorspellen. Kleding functies zoals naden, sluitingen en logos moeten net zo worden getest als het materiaal.
De Vlamvertragende Reflectie Multi Overall Araflame heeft de volgende niveaus: Dimensionaal verandering beperkte vlamverspreiding A1+A2, Convectieve hitte B1, Radiant Heat C1 en Contactwarmte F1

EN 1149-5: 2008 - BESCHERMENDE KLEDING - ELEKTROSTATISCHE EIGENSCHAPPEN
Deze Europese Normering is onderdeel van een serie normeringen die een materiaal- en ontwerpvereisten voor elektrostatisch geleidende beschermende kleding specificeren en wordt gebruikt als onderdeel van een volledig geaard systeem om brandgevaarlijke ontladingen te voorkomen. De vereisten zijn mogelijk niet voldoende in zuurstof verrijkte brandgevaarlijke atmosferen. Deze Europese Normering is niet van toepassing op de bescherming tegen netspanning.

EN 342 - 0.341M2.K/W(B) X,1,X - KLEDINGCOMBINATIES EN MATERIALEN VOOR BESCHERMING TEGEN KOU
EN 342 is de algemene Europese normering die vereisten en testmethodes specificeren voor prestatie van kleding die samen gedragen worden (bv. pakken uit twee stukken of overalls) en enkele kledingstukken voor bescherming tegen koude.


Features:
 • 10 Zakken
 • Afneembare capuchon
 • Borstzakken met verdekte messing rits
 • CE gecertificeerd
 • Driedubbel gestikte naden
 • Duimstokzak
 • Kniezakken
 • Messing rits
 • Met klittenband verstelbare manchetten
 • Radiolussen
 • Twee achterzakken met klep met drukknoopsluiting
 • Tweeweg rits
 • Verdekte ritssluiting
 • Vlamvertragende reflecterende striping
Vlamvertragende Antistatische Winteroverall
Excl. BTW: € 163,85 Incl. BTW: € 198,26

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 1149 -5
EN 342 0.318 (M².K/W) 2 X
EN ISO 11611 Class 2 A1+A2
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1
Deze Vlamvertragend Antistatische Winteroverall is perfect voor de vereisten van de offshore-industrie en maakt gebruik van het Bizflame Plus doek. Het beschikt over een laag van extra isolatie en FR katoenvoering voor extra warmte. De jas beschikt daarnaast over reflecterende tape en is dubbel gestikt voor verbeterde zichtbaarheid. De stof voldoet aan alle EN-standaarden, waaronder de standaard voor lassen. De kenmerken van deze overall zijn onder andere drievoudig gestikte naden, reflecterende tape op de schouders, armen en benen, verdekte messing rits en twee borstzakken met verdekte messing ritsen. De overall beschikt ook over gepatenteerde kniestukzakken ontworpen met een innovatief verstelsysteem. Als extra voordelen: een afneembare capuchon met messing rits.
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 163,85 Incl. BTW: € 198,26

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.