Nieuwste Cooling Technologie
Verminder Heat Stress en Keep Cool met innovatieve reeks van koelingproducten van Portwest

1

CV04 - Hoofdband die koelt

Deze hoofdband is ontworpen om de drager koel te houden in warme klimaten. Hij is licht en makkelijk te gebruiken. Kan gedragen worden onder helmen en hoeden of op zichzelf en biedt uren koeling zonder de mobiliteit in gevaar te brengen.

Doek: 100% Polyester, Bird Eye Knit, 175 gram
CV04

 

CV01 - Cooling vest 

 

Een innovatief produkt dat dragers tot 8 uur verkoeling geeft. Maakt gebruik van anti hitte stress technologie en materialen. Dit vest houdt het lichaam op de ideale temperatuur om comfortabel in te werken in zelfs de warmste omstandigheden met hoge luchtvochtigheid. Dompel het kledingstuk in het water en wring het overtollige water eruit. Het vest kan dan gedragen worden en zal de onderliggende kleding niet vochtig maken. Als het vest opdroogt, maak het vest dan weer nat voor een volgende 8 uur cool comfort.

Doek: 100% Polyester Mesh, Bamboe garen met PVA Vulling, 440 gram
Kleur & Maten: Grijs, Eén Maat

CV01

CV02 - Hi-Vis Koelvest

Dit vest is gemaakt van materiaal speciaal gemaakt voor lichaamskoeling. Deze constructie is bedoeld om de schadelijke effecten van warmtebelasting tegen te gaan. Dit vest vermindert de lichaamstemperatuur en kan in enkele minuten opnieuw gekoeld worden, waardoor u uren koelt zonder de mobiliteit in gevaar te brengen. De pasvorm van dit vest is ontworpen om de ruimte langs u middel vrij te gebruiken, waardoor u gemakkelijk kunt zitten of staan.

Doek: 100% Polyester, Tricot, 440 gram
Voering Doek: 100% Polyester Mesh100% Polyester Mesh, 60 gram
Vulling: Bamboe garen met PVA Vulling, 150 gram
Kleur & Maten: Hogezichtbaarheid Geel, S/M-L/XL

CV02

Geeft tot 8 uur verkoeling

 

Materiaal Informatie:
Portwest, die door verdamping koelende, producten zijn gemaakt van een innovatief PVA doek dat bestaat uit meerdere lagen en waarbij een unieke polymeerchemie. Eenvoudig door water op te nemen ontstaat een chemische reactie in het doek die er voor zorgt dat de kleding als een spons reageert; het houdt het water vast en daardoor het lichaam koel bij warme weersomstandigheden.