Kunt u zonder enige twijfel bevestigen dat de Hi-Vis die u draagt voldoet aan de EN ISO 20471?
Wilt u aangeklaagd worden voor het dragen van een product die niet aan de normering voldoet? Als het antwoord daarop NEE is, lees dan verder!

1. Het fluoriscerende materiaal voldoet niet aan de juiste kleur volgens de norm.
Bij Portwest wordt iedere rol doek getest om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de EN ISO 20471 normeringsvereisten. Een spectrofotometer wordt gebruikt om de kleurintensiteit van het doek te meten.

1.


2. Retro-reflecterende tape voldoet niet aan de minimum vereiste van 330 cd/lux.
Bij Portwest wordt iedere rol tape getest om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de EN ISO 20471 vereisten. Een retroflectometer wordt gebruikt om de coëfficiënt van twee hoeken te meten. EN ISO 20471 geeft aan dat deze niet minder mag zijn dan 330 (cd/lux m2) bij Portwest gaan we uit van een minimum van 400 (cd/lx.m2).

2.


3. Het kledingstuk is te klein en heeft onvoldoende fluorescerend materiaal of reflecterende tape om te voldoen aan de normering.
Bij Portwest zijn alle maten ruim en voldoen allemaal aan de EN ISO 20471 vereisten.

3.

4. Het label van het kledingstuk bevat niet de juiste informatie.
Alle kledinglabels bij Portwest zijn voorzien van de juiste informatie volgens de EN ISO 20471 label vereisten.

4.

5. Het kledingstuk is niet voorzien van een gebruikersinstructie. Dit is een algemene vereiste.
Bij Portwest zijn alle kledingstukken die voldoen aan de EN ISO 20471 voorzien van een gebruikersinstructie.

5.


6. Het kledingstuk geeft het notified body nummer niet aan dus een klant kan geen contact opnemen met het testbureau waar het kledingstuk is gecertificeerd.
Alle Portwest kledingstukken zijn voorzien van een notified body nummer op de gebruikersinstructie. Een klant kan dus altijd contact opnemen met de onafhankelijke notified body. Daarnaast zijn op de B2B portaal alle certificaten van deze kledingstukken te downloaden.

6.

Wilt u bij een ongeval opdraaien voor enorme medische kosten?
De hoeksteen van het succes van Portwest is ons strenge kwaliteitsbeleid. U kunt er 100% van verzekerd zijn dat de producten die u koopt volledig gecertificeerd zijn. KOOP PORTWEST! 
Portwest heeft meer dan 176 modellen gecertificeerd volgens de EN ISO 20471 normering.